Buku Tamu

Assalamu’alaikum warohmatullahi wa barokatuh

Buat para pengunjung website ini, terutama di halaman buku tamu ini saya sangat mengharapkan kritik dan saran atau pun nasehat yang bersifat membangun agar saya sebagai pemilik blog ini dapat lebih baik dalam menulis dan memberikan suatu hal yang bermanfaat untuk para pengunjung blog ini terutama dalam berdakwah di jalan Allah.

Silahkan beri komentar di bawah ini….

 

 

Direktori Indonesia – Indonesian free listing directory, SEO friendly free link directory, a comprehensive directory of Indonesian website.

Ping services

81 thoughts on “Buku Tamu

  1. السلام عليكم ورحمةالله وبركاته
    semoga Allah senantiasa memberikan keberkahan pada Blog ini dan juga kepada pemiliknya serta memberikan manfaat bagi para pengunjungnya
    إن شاءالله
    بارك الله فيكم

  2. Very efficiently written article. It will be valuable to anyone who usess it, including me. Keep up the good work – i will definitely read more posts.

  3. Assalamu’alaykum.. kunjungan perdana akh…
    semoga Allah selalu menjaga kita dalam manhaj yang haq, manhaj yang selalu berada di belakang para Nabi Shallallahu ‘alaihi wasallam dan para sahabat radhiyallahu ‘anhum. amin

    • waalaikumsalam akhi,,
      silahkan akhi bca2nya,,, emang sih simpel n bagus,, tp sampe skrg ana blom juga paham dngan tema ini,, hehehehe…
      syukron katsir y akhi udh brkunjung,,
      barakallahu fik

  4. I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

  5. Thank you for another informative website. Where else could I get that type of information written in such an ideal way? I have a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such information.

  6. Assalamualaikum ….

    Bang blog dan tulisan nya bagus ….
    tapi alangkah bagusnya jika tulisan nya hasil tulisan sendiri ….
    Walaupun tulisan yang ada sudah di beri sumber nya ….

    tapi ada sisi positif lebih jika kita menulis sendiri😀

    • waalaikumsalam…fungsi blog itu bnyak,,,blog bukan hanya tempat mnulis bagi saya,, tp tempat menyimpan ilmu yg bermanfaat dan suatu saat ini akan dibaca lagi, apapun tulisannya itu tidak ada masalah,,,,terima kasih sarannya

  7. Just wanted to mention your blog is incredibly good. I typically like to hear thereforeme factor new regarding this mainly as a result of I have the similar blog in my Country on this subject so this help´s me a lot. I did a look on a subject matter and observed a awfully good range of blogs however nothing like this.Thanks for sharing so much in your blog.

  8. assalamualaikum akh…blog yg mantepppppp,…tetap eksis akh,,barakallah hu fiik,boleh tukaran link akh…?afwan link antum dah ana pasang🙂

  9. Hello, I first would like to congratulate you on making such a great site, I definitely found your information very interesting and entertaining. Sports seems to be one of the best entertainment industry of the world today .Checking history people have been socially connected and entertained thru this exciting recreation and enjoy a better life of well being thru this industry.I myself am an enthusiast of football and other activities so i also would like to connect to people so I created a site that is based on sports World Cup sports travel memorabilia news videos soccer football rugby cricket Olympics and other activities , and a fan section really that’s the best part.Please keep up the good work. you can check out my site at http://worldcuplink.com

  10. Hey there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Exceptional blog and amazing style and design.

  11. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

  12. Well my browsing was successful in that I came across your fascinating article while searching for posts speak about life in the US. I operate a small manufacturingestablishment in Spring, Texas that makes political gifts. Check out my site sometime. Keep up the good work with your blog.

  13. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful

  14. I’m not sure exactly why but this website is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  15. Assalamu’alaikum. Akh, ana minta kode radio Assunnah Cirebonnya dund, buat ana pasang di wp ana, Sukur-sukur dikirim ke kolom komen buku tamu ana, hehe [ngarep dot com]. Syukron, jazaakallaahu khairan sebelumnya.

    • iya akhi,,, ana kirimin,,, btw salam kenal yahh,,,

      ne codenya

      <div style="overflow:auto;width:261px;height:63px;background-attachment:scroll;background-repeat:no-repeat;background-position:right bottom;background-image:url(‘http://i1141.photobucket.com/albums/n597/afrioni01/radioassunnah.png’);text-align:justify;border:2px solid #0000b9;padding:5px;"> <span style="font-size:10px;color:#003366;font-family:Sans-serif;">
      [audio http://live.radioassunnah.com:8050/;stream.nsv |width=250|bg=0xCDDFF3|leftbg=0x357DCE|lefticon=0xF2F2F2|rightbg=0xF06A51|rightbghover=0xAF2910|righticon=0xF2F2F2|righticonhover=0xFFFFFF|text=0x357DCE|slider=0x357DCE|track=0xFFFFFF|border=0xFFFFFF|loader=0xAF2910|titles=Radio Edukasi dan Dakwah Islamiyah |artists=Radio Assunnah Cirebon|animation=no]</div><br />

  16. Assalamu alaikum wr wb

    Alhamdulillah mudah – mudahan kamu wanita muslimah…………amiiiin yaa robbal alamin
    setuju gak? Thank’s udah mau komentar di blog aku yang masih dalam taraf belajar , belajar dan selalu always untuk mencari informasi sebanyak yang aku bisa…

    Wassalam

    • waalaikumslam wr wb

      upss,, maaf saya bukan wanita tp saya pria,,, hehehehe,,
      trimakasih ya udh maw berkunjung,,
      smoga ilmu yg qta cari slalu brmanfaat untuk dunia dan akhirat,, amin Allahumma amin..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s